Av STEINAR SÆTHER

Har du sett på maken! En cupkamp, og vi kan feire sammen med spillerne og trenerstaben. Det er lov å heve øyenbrynene, for avansementet var ingen selvfølge. Ikke fikk vi det gratis underveis heller. Det kunne like gjerne vært Cambridge som havnet i hatten foran neste runde. Premien for avansementet heter for øvrig Hatters.

Enkelte spillere dro lasset i kampen, og det gledes ekstra at unge spillere som Lloyd, Walsh, Kolli m.fl. viser tydelig igjen når de får muligheten. De nye, Dembelè og Saito inkludert, vil trolig sette spor etter seg i Championship, de også. Tid skal og må de få!

.Pengesterk motstander
Blades fra Sheffield og Bramall Lane ramla direkte ned fra PL på første forsøk, det samme som Luton og Burnley gjorde. Opprydding måtte til, og manager Wilder hadde i slutten av mai kun 14 spillere i spillergruppa. Imidlertid var det en plan bak, så nye har kommet til, både utenfra og fra den yngre garde. Penger fra PL har de, dermed stiller de sterkt på overgangsmarkedet.

Ni spillere har ankommet på permanent basis og to via lån. Kieffer Moore, Jamie Shackleton, Tyrese Campbell, vår tidligere låneback fra Norwich, Sam McCallum, og lånene Harry Souttar og Alfie Gilchrist er de mest kjente.

Wilder snakker ut i ei lokalavis om ønsket han har om å styrke bredden, og sammenligner med de andre to som rykka ned, Burnley ikke minst. Inn kommer trolig Jesurun Rak-Sukyi fra Crystal Palace på lån - som vi også ville ha kloa i.

To seire av to mulige
To offisielle kamper har også Blades bak seg. Dagen før vi fikk tre ørefiker av Baggies, slo Wilder og gutta til med 2-0 borte på Deepdale. Resultatet er både viktig og riktig ettersom de var best bakover og framover mot Preston. Det hjelper som kjent i de fleste kampene.

Wrexham blei to mål for svake i cupkampen tirsdag kveld på Bramall Lane. Det var mye kraft i det Blades gjorde da fire avslutninger fant veien i walisernes nett. Men litt flaks også, fordi tre av dem var "scrappy". En ball så vidt over streken, ei brent straffe hvor returen havnet i nettet fra ny spiller, samt et sjølmål.

Chair og Fox
Wilder må mest sannsynlig unnvære tre av nykommerne, det er Shackleton, McCallum og Moore. To til tre andre kan det være tvil om. Vi savner Chair og Fox, mens Dykes kan få mer spilletid. Gjør leserne oppmerksomme på at analysen er skrevet ons-tors, så det kan skje endringer i skadesituasjonen hos begge lag.

Hjemmelaget kjenner en sult etter Premier League og vil (selvsagt) gå for seier i enhver kamp. De skal være en av de store favorittene til opprykk sammen med Burnley. Vi kjenner en sult etter å spille om poengene mye høyere på tabellen enn på mange sesonger.

Hvem har mest kvalitet og kraft i spillet sitt denne lørdagen, da? For å oppnå poeng på Bramall Lane må vi heve kvaliteten fra begge kampene vi har spilt. Det er lov å håpe at vi gjør det!

Come on U Rssss!

PS: Om jeg kunne bivåne denne kampen fra tribunen, ville blikket mitt ofte vandret bort på tribunen Tony Currie Stand. Han har alltid vært en av mine helter i QPR. Tony jobber i dag hos moderklubben Sheffield United.