Quiz

quiz_forside

APRILQUIZ

Ryan Manning spilte en sesong for Mervue United og en sesong for Galway FC, før han kom til QPR fra Galway United. Likevel byttet han ikke klubb før han reiste fra Irland til London. Forvirret? Ikke hvis du scoret poeng på nettquizens marsutgave, hvor det første av de tre alternativene ovenfor var riktig svar.

2017-04-13
quiz_forside

MARSQUIZ

Carl Ikeme spilte i QPR på lån lenge nok til å få bli med i filmen Four Year Plan, og Dominic Iorfa spilte lenge nok til å bli berømt for sine sko. Dominics sønn, som også heter Dominic, er i dag lagkamerat med Ikeme i Wolverhampton.

2017-03-13
quiz_forside

FEBRUARQUIZ

Idrissa Sylla, som i følge QPRs offisielle statistikker har 25 landskamper for den lille vestafrikanske republikken Guiana, var riktig svar på vårsesongens første nettquiz. Men før vi røper hvem som har scoret poeng føler quizredaksjonen seg nødsaget til å komme med en liten juridisk utredning.

2017-02-13
quiz_forside

JANUARQUIZ

To av nettquizens mangeårige slitere vant høstsesongens konkurranseserie. Øyvind Engelsjord vant poengkampen på målstreken og dermed den ene av de to trøyene vi deler ut. Gjermund Sægrov vant loddtrekningen om den andre.

2017-01-09
quiz_forside

DESEMBERQUIZ

Ganske mange visste at Andy Sinton i 1992 ble den første - og frem til Conor Washington i 2016 den eneste - QPR-spilleren som har deltatt i et EM i fotball. Men i novemberoppgaven stilte redaksjonen et litt kryptisk spørsmål for å komme frem til et navn til, og hvis du vil vite hvem denne andre var må du lese hele denne artikkelen.

2016-12-14
quiz_forside

NOVEMBERQUIZ

Martin Rowlands har i følge de statistikkene quizredaksjonen har klart å innhente spilt fem QPR-kamper mer enn Kevin Gallen i inneværende årtusen, og dermed er det Martin som er svaret på oktoberoppgaven.

2016-11-14
quiz_forside

OKTOBERQUIZ

Andy Thomson holder fortsatt QPRs årtusenrekord for flest ligamål i en sesong, satt i årtusenets aller første sesong, nemlig 2001/02. Og de som tror at quizredaksjonen er ferdige med temaet kan lese denne artikkelen og finne ut hvor feil de tar!

2016-09-10
quiz_forside

Augustquiz

Knut Aksnes og Lars Erling Næss ble vinnerne av supporterklubbens nettquiz for vårsesongen 2016, og vi tar nå fatt på en ny sesong. Denne måneden handler det om statistikk basert på inneværende årtusen - intet mindre faktisk!

2016-08-12
sommerquiz

Overvintringsquizen

Vi kjører vår tradisjonsrike sommerquiz også i år, nærmere bestemt overvintringsquizen hvor vi ber dere gjette hvilke spillere som skal stille i hoops i sesongstarten.

2016-07-24
quiz_forside

Aprilquiz

Mange klarte marsoppgaven hvor svaret var Gerry Francis. Første vårmånedsquiz er på plass.  

2016-04-04