Quiz

quiz_forside

Februarquiz

Januaroppgaven var av den kinkige sorten, ikke minst for spørsmålsstilleren, men quizredaksjonen mener likevel å ha sitt på det tørre når vi utnevner de som har svart Paul Smyth eller Idrissa Sylla til månedens vinnere.

2018-02-06
quiz_forside

JANUARQUIZ

Nettquizen har ligget nede det siste halve året, men fortvil ikke. Muligheten til å vinne premier gjennom kompetanse om klubb og klubbhistorie er nå tilbake.

2018-01-09
sommerquiz

Overvintringsquizen

Vi kjører vår tradisjonsrike sommeroppgave også i år, nærmere bestemt overvintringsquizen hvor vi ber dere gjette hvilke spillere som skal stille i hoops i sesongstarten.

2017-07-26
quiz_forside

NETTQUIZ

Vi gratulerer Magne Buset og Roy Hojem med hver sin QPR-trøye etter at vårsesongens nettquiz er unnagjort. De av dere som lurer på om dere har vunnet kan slutte å lese nå, mens de som vil vite den endelige poengstillingen og svaret på den siste oppgaven kan lese videre.

2017-06-15
quiz_forside

MAIQUIZ

Apriloppgaven var en sjekk på i hvilken grad våre mest trofaste quiz-deltakere leser Superhoops. Svaret er at noen gjør det - men ikke alle.

2017-05-11
quiz_forside

APRILQUIZ

Ryan Manning spilte en sesong for Mervue United og en sesong for Galway FC, før han kom til QPR fra Galway United. Likevel byttet han ikke klubb før han reiste fra Irland til London. Forvirret? Ikke hvis du scoret poeng på nettquizens marsutgave, hvor det første av de tre alternativene ovenfor var riktig svar.

2017-04-13
quiz_forside

MARSQUIZ

Carl Ikeme spilte i QPR på lån lenge nok til å få bli med i filmen Four Year Plan, og Dominic Iorfa spilte lenge nok til å bli berømt for sine sko. Dominics sønn, som også heter Dominic, er i dag lagkamerat med Ikeme i Wolverhampton.

2017-03-13
quiz_forside

FEBRUARQUIZ

Idrissa Sylla, som i følge QPRs offisielle statistikker har 25 landskamper for den lille vestafrikanske republikken Guiana, var riktig svar på vårsesongens første nettquiz. Men før vi røper hvem som har scoret poeng føler quizredaksjonen seg nødsaget til å komme med en liten juridisk utredning.

2017-02-13
quiz_forside

JANUARQUIZ

To av nettquizens mangeårige slitere vant høstsesongens konkurranseserie. Øyvind Engelsjord vant poengkampen på målstreken og dermed den ene av de to trøyene vi deler ut. Gjermund Sægrov vant loddtrekningen om den andre.

2017-01-09
quiz_forside

DESEMBERQUIZ

Ganske mange visste at Andy Sinton i 1992 ble den første - og frem til Conor Washington i 2016 den eneste - QPR-spilleren som har deltatt i et EM i fotball. Men i novemberoppgaven stilte redaksjonen et litt kryptisk spørsmål for å komme frem til et navn til, og hvis du vil vite hvem denne andre var må du lese hele denne artikkelen.

2016-12-14