Quiz

quiz_forside

Overvintringsquizen

Da er vi fremme ved sommerens overvintringsquiz, som egentlig ikke er en quiz men et klubbmesterskap i kvalifisert gjetting. Det handler som vanlig om hvor mange fra sesongstarten i den gamle sesongen som også kommer på banen i tilsvarende kamp i den nye.

2018-07-18
quiz_forside

Maiquiz

Hvor mange kamper spilte egentlig Ray Wilkins for Chelsea? Vi kan røpe at denne detaljen fra QPR-quizen for april var så vanskelig at ikke en gang Chelsea FC vet svaret. Likevel er ikke tallet veldig viktig, for det som teller er at han har flere kamper for QPR!

2018-05-14
quiz_forside

Aprilquiz

I mars spurte vi hvem som var den siste ex-Ranger før Danny Simpson til å vinne engelsk Premier League. Svaret lå veldig nært, i alle fall historisk. Simpson vant med Leicester i 2016, og Loic Remy vant med Chelsea sesongen før

2018-04-18
quiz_forside

Marsquiz

For å løse februaroppgaven måtte deltakerne telle ikke bare QPR-kamper, men også minutter. Den siste QPR-spilleren før Paul Smyth til å score i sin ligadebut var Mobido Maiga, nesten fire år tidligere. Den siste før ham igjen var Kevin Doyle, 72 spilleminutter tidligere.

2018-03-15
quiz_forside

Februarquiz

Januaroppgaven var av den kinkige sorten, ikke minst for spørsmålsstilleren, men quizredaksjonen mener likevel å ha sitt på det tørre når vi utnevner de som har svart Paul Smyth eller Idrissa Sylla til månedens vinnere.

2018-02-06
quiz_forside

JANUARQUIZ

Nettquizen har ligget nede det siste halve året, men fortvil ikke. Muligheten til å vinne premier gjennom kompetanse om klubb og klubbhistorie er nå tilbake.

2018-01-09
sommerquiz

Overvintringsquizen

Vi kjører vår tradisjonsrike sommeroppgave også i år, nærmere bestemt overvintringsquizen hvor vi ber dere gjette hvilke spillere som skal stille i hoops i sesongstarten.

2017-07-26
quiz_forside

NETTQUIZ

Vi gratulerer Magne Buset og Roy Hojem med hver sin QPR-trøye etter at vårsesongens nettquiz er unnagjort. De av dere som lurer på om dere har vunnet kan slutte å lese nå, mens de som vil vite den endelige poengstillingen og svaret på den siste oppgaven kan lese videre.

2017-06-15
quiz_forside

MAIQUIZ

Apriloppgaven var en sjekk på i hvilken grad våre mest trofaste quiz-deltakere leser Superhoops. Svaret er at noen gjør det - men ikke alle.

2017-05-11
quiz_forside

APRILQUIZ

Ryan Manning spilte en sesong for Mervue United og en sesong for Galway FC, før han kom til QPR fra Galway United. Likevel byttet han ikke klubb før han reiste fra Irland til London. Forvirret? Ikke hvis du scoret poeng på nettquizens marsutgave, hvor det første av de tre alternativene ovenfor var riktig svar.

2017-04-13