Av FRODE REKVE

Cifuentes gjorde fire endringer fra åpningen mot WBA. Frey fikk tillit på topp etter scoring i ligacupen. Varane, som ikke akkurat så matchfit og skarp ut sist, startet på bekostning av Colback.  Dembele tok høyrekanten etter bare et par treninger med laget. På motsatt kant fikk Lloyd, som har imponert, sjansen fra start.

20 sekunder etter at dommeren blåser kampen i gang, spiller Frey en fin ball gjennom til Dembele. Man setter seg opp i sofaen. «Her kommer han, frelseren. Moser den i krysset 30 sekunder inn i debuten». Han dribler seg fint innover (og man er nesten i knestående foran fjernsynsapparatet allerede), han finner Lloyd på bakerste med en nydelig pasning. Lloyd får dessverre ikke stokket beina, og det renner bort i sanden.

En er nede i sofaen igjen, og der blir man sittende.

.
Steve Cook & Co. fikk kjørt seg i en førsteomgang vi bare må glemme snarest mulig. Foto: QPR FC

To kjappe
Før seks minutter er spilt skal presspillet til hjemmelaget betale seg. Frelser Dembele mister ballen, og pasningen triller rett inn i vår 16-meter. O’Hare legger pasningen kort og presis til Hamer. Field kommer for sent ut i presset, og Hamer får sitt andre mål for sesongenmed en hard markkryper fra 18 meter. Utagbart for Nardi.

Seks nye minutter skal gå, så har hjemmelaget doblet ledelsen. Varane surrer det voldsomt til, og innsatsen for å få stanset Hamer fra å komme til innlegg er direkte svakt. Moore har lurt Clark-Salter og setter den uforstyrret inn på bakerste stolpe. Vi er kun 12 minutter ut i kampen. Dette kan bli stygt.

Hjemmelaget tar foten litt av gassen, og resten av omgangen blir en stillingskrig. Vi har mye ball, men sliter med å få rytme i angrepsspillet. Skaper null og niks.
På toppen av det hele må vår viktigste mann, Lucas Andersen, av banen fem minutter før pause etter å ha pådratt seg lyskestrekk da han slo en corner.

Kan det bli mer QPR enn dette?

2. omgang
Varane var på etterskudd gjennom hele 1. omgang, og ble (heldigvis) tatt av til pause. Colback inn.

Det er et helt annet QPR som kommer på banen i 2.omgang. Vi er aggressive og spiller oss til flere halvsjanser. Dembele, som ble flyttet inn sentralt da Smyth erstattet Lucas Andersen, viser seg fram med en direkte spillestil. Rykk, teknikk og dribleferdigheter som skal bli en glede å følge fremover.

Ti minutter ut i omgangen slår Dembele en corner fra høyre. Dunne møter den nydelig på første stolpe og stusser den bak Davies i United-målet. 1-2 og det er kamp igjen!

.
Brit Karin og Trygve Hellestø fra Sola har vært på farta denne uka, først i Cambridge, deretter i QPR-seksjonen på Bramall Lane. Innsats!

Saito
Etter 67 minutter skal ukens andre nyervervelse få sin debut. Saito erstattet Lloyd, som ikke hadde dagen. Zan Celar erstattet Dembele, og gikk opp på topp sammen med Frey. Det tok fire minutter for japaneren å vise seg fram, etter en fin karusell ned på venstre. Han dro seg inn, men skuddet ble blokkert.

Til tross for mye pent spill, så tok det faktisk 74 minutter før keeper Davies måtte gjøre ettermiddagens første redning. Etter en corner får Celar snudd seg i feltet, kommer til avslutning, men dessverre rett i fanget på Davies.
80 minutter ut i kampen skal Saito vise frem sine dribleferdigheter igjen, fint innlegg til Frey, men avslutningen går via en forsvarer og havner oppå nettaket. Vi presser nå!

.
Lyndon Dykes fant seg sjøl i denne kampen. Et nydelig skudd fra kanten av 16-meteren sikret et ytterst verdifullt poeng i Sheffield. Det er 23 kamper siden skotten scoret et mål på bortebane, iflg Jack Supple, QPR-supporter og statistikkekspert. Følg ham på X: @JTSupple . Foto: QPR FC

Colback utvist
Vi venter på det påfølgende hjørnesparket, så viser dommeren Colback hans andre gule kort på 90 sekunder. Igjen, kan det bli mer QPR?

Til tross for at vi er nede til 10 mann, kaster Marti innpå Dykes etter 84 minutter. Fire minutter senere skal det vise seg å være en genistrek.
Klysetryne nummer 1, Jack Robinson, går uforklarlig nok i en duell med egen spiller og Dykes. Ballen havner hos Saito som kommer gjennom på høyrekanten. Dykes har kommet seg i boks og Saito finner han med en nydelig pasning. Klink i hjørnet fra skotten, foran 1200 tilreisende fra London. Eufori!

Man er ikke bare oppe fra sofaen, en er nesten gjennom fjernsynsapparatet. Leieboeren i kjeller må få redusert husleie, for n’te gang. Nydelig!

.
Endelig noe å juble for! Nesten 1300 QPR-supportere tok turen til Sheffield. Foto: QPR FC

Hektisk avslutning
Jesuren Rak-Sakyi har vært linket til QPR i månedsvis, men endte til slutt med å gå på lån fra Crystal Palace til Sheffield United. Her ble han kastet inn etter 90 min, og man måtte frem med hjertemedisinen etter at 4.dommeren plusset på åtte minutter tilleggstid. Rak-Sakyi fintet Paal ut i pølsebua opptil flere ganger, og hjemmelaget presset voldsomt på for et vinnermål.

Vi holdt ut, og kan ta med oss et velfortjent poeng hjem til W12.

Voksesmerter
I kjent stil har vi handlet over en lav sko i sommer, så det vil naturligvis ta en 5-6 kamper før dette laget setter seg. Varane vil forhåpentligvis bli en forsterking, når han får tempoet i bena. Vi trenger dynamikken hans på midten, for Colback og Field sammen blir litt for sirup i frekvens.

Men denne kvelden havner først og fremst om Dembele og Saito. To nye fansfavoritter er fort født her, og det vil bli svært interessant å følge de fremover.