Av STEINAR SÆTHER

Det blir for tidlig å konkludere ennå, like fullt er det noe gjentagende over det vi driver med. Vi sliter fortsatt med å omsette nok sjanser i mål, kampen mot Plymouth er et grelt eksempel på det. En liten men viktig trøst er det dog at vi er mer på hugget nå enn på samme tid i fjor.

Og, er hjemmespøkelset på Loftus Road allerede i gang? Skal vi forbli like hjemmesvake denne sesongen også? Som sagt, just asking!

Luton Town både tirsdag og fredag. Loftus Road i cupen tirsdag og Kenilworth Road fredag kveld. La meg skrive om cupen nå, så blir det Championship-snakk henimot fredagens kamp.

Sterkere motstand
Vi slo altså ut Cambridge på bortebane i 1. runde. Hatters kommer inn i denne runden. Noen goder må en jo ha etter en sesong i Premier League! De nest beste i PL kommer inn i denne runden. Resten av dem som utgjør PL denne sesongen kommer inn i ligacupen ved neste korsvei.

Vi har de fire samme utilgjengelige som lørdag. Hatters har like mange ute.

Ungt blod
Cifuentes lar trolig Walsh traktere hanskene også i denne cupkampen. Fortjent, spør du meg. Mange av de andre som startet på Abbey Road starter nok nå også. Lloyd, Kolli m.fl av ungdommene.

Hvor mange av de etablerte og de nye som får starte eller får spilletid, må Cifuentes og trenerstaben tenke nøye gjennom med tanke på fredagens seriekamp.

Overgangsvinduet stenger denne uka, som igjen kan få betydning for hvilke spillere som er tilgjengelige. Både Clarke-Salter og Dykes kan bli solgt, mens andre kan bli lånt ut.

Situasjonen er tilsvarende hos Hatters. De er etter sigende på desperat jakt etter å styrke mannskapet.

Jevnt blir det. Om ikke et av lagene (oss!) vinner med ett mål, er uavgjort og straffer "en mulighet"