Av ALLAN KLO

Vi kan jo begynne med Joe Walsh. Vår andrekeeper gjorde en helhjertet innsats mot aggressive motstandere, og holdt QPR inne i denne kampen.

På toppen av dette tok vi ledelsen etter 11 minutter, da Santos på innovativt vis puttet oss i ledelsen etter å ha snust på en retur fra Lutons keeper.
Scoringen kom etter godt forarbeid fra Zan Celar, som fant Elijah Dixon-Bonner på kanten av 16-meteren. Skuddet ble parert , men der var altså Santos på returen og brisket seg i Hoops-trøye. 1-0!

.

Utligning
Gjestene repliserte med en scoring som kan vurderes på følgende vis:

A: Zack Nelson mottar ballen på 18 meters hold, og klemmer til på volley. Ballen suser utagbart til side for Walsh. Noen vll si dette er en fin scoring, menneh:
B: Hvor i fandens oldemor var markeringen?

1-1 ved pause var kanskje mer enn vi fortjente. Både Dixon-Bonner og Varane ble effektivt håndtert av aggressive motspillere som skapte utfordringer for QPRs spill. Vi hang tidvis i tauene.
For øvrig vurderer jeg å sette penger på gult kort til Jack Colback i hver eneste kamp han spiller. Oddsen er på vei ned, for å si det slik.

Edderkopp.
Keeper Walsh holdt QPR inne i kampen i 2. omgang. De fleste så Carlton Morris heading som en sikker nettkjenning, men heisann peisann, der var forsyne meg Walsh på plass igjen.

Klubben som ramlet ned fra Premier League i vår mistet trykket, og Martí så muligheten. Kløktige bytter sørget for at QPR fikk et overtak i resten av omgangen. Spesielt Dembélé ser ut til å være en investering av de sjeldne.

2. omgang suste ut av historien med 1-1, og i Carabao cup går man rett på straffekonkurranse når det står uavgjort etter full tid.

Presist og effektivt
QPR scoret på samtlige straffespark, signert Celar, Dembélé, Clarke-Salter, Paal.
Luton, ja at de sleit mot Joe Walsh. 4-1 på straffer er betryggende. Noen har åpenbart kjørt et strengt treningsregime før denne matchen.

Da er vi der. Hvem vi møter i 3. runde blir kjent senere i uka. Chelsea hadde vært en hyggelig overraskelse.