Av DAG HÅKON HELLEVIK

Riktig svar fikk vi fra Lars Erling Næss, Jon Andre Nilsen, Eivind Vasstrand, Tore Karlsen, Knut Aksnes, Øyvind Engelsjord, Roy Hojem, Ståle Sunde, Bjørn Soleng, Stig Andersson, Marius Troldmyr, Jon Bull, Gjermund Sægrov, Magne Buset, Frode Rekve og Erik Hoelli - og ettersom dette var årets første spørsmål har vi dermed også presentert stillingen i konkurransen så langt.

I februar beveger vi oss ytterligere noen år tilbake i tid fra 1990, til den 1975/76-årgangen som nesten vant ligaen og som klubben for tiden feirer 40-årsjubileum for. Dette QPR-laget inneholdt en del offensive stjerner som vil bli husket så lenge som klubben eksisterer, vi nevner i fleng Gerry Francis, Stan Bowles, Don Givens, Dave Thomas og Mick Leach.

Spørsmålet denne gangen er: Hvem av de nevnte herrer var QPRs toppscorer i ligaen den sesongen? Alternativene er jo ikke så mange, så hvis du ikke er sikker på svaret er det jo bare å gjette.

Vi minner om reglene. Vi kommer med ny oppgave hver måned, og hver oppgave er del av en sammenhengende konkurranse som går fra januar til juni.  Hvert poeng du scorer underveis gir ett lodd i en trekning, og du har derfor større sjanse for å vinne jo flere oppgaver du klarer å løse.

Vi deler ut to premier, hver av dem en QPR-trøye for sesongen 2016/17. Den ene vinneren trekkes etter at alle loddene hver enkelt deltaker har tjent opp er lagt i samme hatt, mens den andre vinneren er den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålserien. Deler flere på den siste prestasjonen blir det loddtrekning der også.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for 2015/16 innen sesongslutt.  Svarfristen for denne oppgaven er mandag 29. februar. 

MEN VÆR OBS: Den vanlige quizredaktøren skal være ute av omløp noen måneder, og svarene skal derfor sendes annetsteds. Stian Karlsen har overtatt quizprosjektet, og han tar imot svarene på:

stiankarls1@hotmail.no

Skriv (og det er også veldig viktig) FEBRUARQUIZ i emnefeltet