Av STIAN KARLSEN

Ian Holloway gjorde ingen endringer på laget som slo Ipswich lørdag.
Smithies startet i mål med Baptiste, Robinson og Onuoha i trebackslinjen foran seg. Bidwell og Wszolek som vingbacker, og den faste midtbanetrioen Luongo, Scowen og Freeman. Mackie og Washington skulle nok en gang jakte nettmaskene på topp.

Tatt på senga
QPR har åpnet aggressivt de første seks seriekampene, men i kveld skulle man falle for eget grep. Helt fra start var Millwall i strupen på hjemmelaget og skapte målsjanser, den første allerede før minuttet var spilt, men Smithies reddet situasjonen.

I det sjette spilleminuttet var det klart for bortelagets første scoring. Conor McLaughlin med en dupper over Smithies fra hjørnet av "boksen". 0-1 og hjemmelaget virket paralysert.

Plaget QPR
Millwall-spillerne fortsatte og plage QPR med høy intensitet og spill på grensen av det lovlige. QPR fikk ikke tak i midtbanen og Scowen ble ved flere anledninger liggende å vri seg i smerte.

Direkte rødt
Millwall spilte på grensen til det lovlige og etter 41 minutter så ble grensene sprengt. Gregory går inn med knottene først i duellen med Scowen og pådrar seg rødt kort. Kortet er av den diskutable sorten, men egentlig lite å si på etter regelboka.

Med 11 mot 10 spillere så presset QPR de siste minuttene av omgangen. Luke Freeman hadde et godt skuddforsøk som ble glimrende reddet av Archer i Millwall-buret. Washington fikk en gylden mulighet fra skrått hold, men brant avslutningen rett i treverket.

0-1 til pause var det ingenting å si på, men med 10 Millwall-spillere i andre omgang så var kampen langt fra kjørt.

Fin start, voldsom nedtur
Nedum Onuoha ble igjen i garderoben etter hvilen, usikkert hvorfor, og Matt Smith kom inn for å fylle luftfeltet i begge 16-meterne. QPR startet omgangen positivt. Freeman prøvde seg med nok et brukbart skuddforsøk og Matt Smith var nær ved på en volley etter innlegg fra Bidwell.

Derfor var det en enorm kalddusj da bortelaget doblet ledelsen etter 50 minutter. Robinson mistet markeringen på Wallace og fra skrått hold satte han ballen knallhardt mellom beina på Smithies. Ting gikk fra vanskelig til nesten umulig.

Nye bytter, økende press
Idrissa Sylla erstattet Conor Washington rett etter scoringen og QPR prøvde å komme seg over "sjokket". Litt etter litt tok laget over kontrollen fullstendig på Loftus Road.

Holloway gjorde sitt tredje og siste bytte med halvtimen igjen da LuaLua kom på banen for Jamie Mackie

Stanget og malte
Millwall kjempet som løver og la seg stadig lavere i banen. QPR trykte ballen inn i feltet til stadighet. Freeman, Wszolek, Bidwell og LuaLua prøvde alle og legge ballen i gunstige posisjoner for Sylla/Smith. Det lyktes av og til, men de store sjansene uteble til tross for konstant press.

Luongo-mål!!
Tilslutt skulle QPR endelig lykkes etter 73 minutter. Etter å ha presset konstant i et overfylt felt så spretter ballen ut til Massimo Luongo på 15 meter. Han banker ballen lavt inn og ballen sniker seg forbi alt og alle inn i nettmaskene. Luongo sin andre scoring i QPR-drakta, og den var viktig!

Hvilken vitamininnsprøytning for hjemmelaget!

Utligning!!
QPR fortsatt å trykke på for en utligning og hadde uttallige forsøk i et veldig overfylt Millwallfelt. LuaLua var livlig på sin venstrekant og skapte mye trøbbel for de haltende løvene.

Etter 85 minutter kom det nok ett innlegg i boksen som litt tilfeldig ramler ned foran Matt Smith. Fyrtårnet viser at han kan mer enn å heade ballen og klinker ballen i hjørnet på halvvolley. 2-2 med fem minutter igjen av ordinær tid.

Knalltøft
Millwall skal ha all ære for innsatsen de la ned, men spillet var til tider lite pent. Laget kunne fort ha vært nede i 9 mann i sluttminuttene, for de brukte alle midler for å få med seg dette ene poenget.

Fem minutter tillagt tid viste fjerdedommeren, og i det aller siste overtidsminuttet så får QPR frispark i glimrende posisjon. Luke Freeman bruker venstrebeinet sitt og skrur ballen glimrende over muren mot det korte hjørnet til Archer. Ballen går i tverrliggeren og over mål. Så nært var QPR den optimale snuoperasjonen!

QPR-spillerne var tydelig misfornøyd med et uavgjortresultat, som man 20 minutter tidligere ikke var i nærheten av. Det er godt å se at dette laget aldri gir seg!!

MOTM
QPR´s bestemannspremie går i dag til Massimo Luongo. Australieneren er i kjempeform om dagen, gjør svært få feil og bidrar mer offensivt enn noen gang i QPR-trøya. Scoret det viktige førstemålet og var helt vital for QPR denne kvelden.