Av STIAN KARLSEN

Et vanligvis så kraftfullt og kreativt Leeds-lag ble temmet perfekt av vår bakre firer samt Grant Hall som figurerte som en vakthund rett foran dem. En forsvarsfirer fullstendig blottet for overraskelser forøvrig. Bidwell, Furlong, Onuoha og Lynch var de fire foran Smithies. 

De ble igjen hjulpet av nevnte Hall samt Luongo sentralt. På vingene var det vår polske venn Wszolek sammen med en formsterk Freeman som skulle utfordre. På topp skulle Matt Smith regjere luftrommet og Washington snappe opp nedfallsfrukt. 

Conor Washington fikk en god mulighet tidlig, men ble nektet av tidligere QPR keeper Rob Green, som spilte sin 600 kamp i karrieren denne ettermiddagen. Green skulle ikke vise seg fra sin veldedige side (som vi fremdeles husker...) denne gangen

Mens Robert Green faktisk hadde litt å henge fingra i så var Alex Smithies på motsatt side mer tilskuer enn deltagende spillet. Det skulle ta lang, lang tid før Smithies måtte levere noe av betydning for å hindre at Chris Wood & co skulle score. 

Leeds har vært sterke den siste tiden, men kom brutalt ned på jorden på grunn av et QPR-lag som hadde høyt engasjement og en intensitet i sitt spill som vi supportere elsker. Når bortelaget i tillegg viser bra med kreativitet og skaper endel målsjanser så bør man kanskje være skuffet over at det ikke ble mer enn ett poeng. QPR var nemlig, totalt sett, det beste laget på Elland Road. 

C6qBnxiWoAIJv5Y.jpg-large.jpeg

Dette viser at dette laget har tatt store steg den siste tiden. Vi liker det vi leser, ser og hører om Ian Holloway sine menn om dagen. Dette ser ut til å være starten på et solid reisverk med det godt fundament, uten at vi skal la oss rive altfor mye med av en 15.plass i championship! 

På en annen side så begynner man allerede nå å glede seg til neste sesong! 

Dagens beste QPR-mann skal ha vært Massimo Luongo, selv om det var mange gode denne kampen. Massimo dominerte midtbanen og imponerte med helt strøkent pasningsspill. 

Hall, Onuoha, Wszolek, Freeman og Washington var også gode kandidater til "tittelen". 

Leeds-QPR 0-0 (0-0)