Av STIAN KARLSEN

Viktig seier mot Barnsley sist, og Ian Holloway valgte å gjøre lite endringer på laget. Den eneste forandringen var at Jake Bidwell kom inn til fordel for Matt Smith. Sett i etterkant var det en feilvurdering...

Dermed var det Smithies med Lynch, Onuoha og Perch foran seg. Bidwell og Wszolek vingbacker. En overbefolket midtbane skulle demme opp for Wolves og bestod av Scowen, Freeman, Cousins og Robinson i en uvant rolle bak Washington på topp.

God start
Bortebane er absolutt ikke vår greie. Molineaux er unntaket som bekrefter den regelen og QPR har vunnet de tre siste gangene de har vært gjester hos Wolves. De var likevel levnet små sjanser denne ettermiddagen ettersom ulvene har vært strålende hele sesongen og er suverene serieledere.

Conor Washington hadde skumle intensjoner denne ettermiddagen og før fem minutter var spilt hadde han allerede notert seg for to gode muligheter. Den første avslutningen reddet keeper Ruddy, mens avslutning nummer to ble blokkert til corner i siste øyeblikk av Wolves-kaptein Conor Coady.

To tette og ei badehette
Washington klarte ikke utnytte sjansene sine og QPR blir straffet knallhardt. Cavaleiro fikk plenty av plass på sin venstreside etter 12 minutter. Han justerte innleggsfoten og fant N´Diaye i fullt firsprang i feltet. N´Diaye fikk en enkel oppgave og satte inn 1-0 fra fem meter.

Etter 21 minutter så er Cavaleiro på farten og leverer nok en målgivende. Han spiller vegg og kommer alene mot Smithies. De fleste ville avsluttet selv, men Cavaleiro viser overblikk og serverer Costa som enkelt kan ekspedere ballen inn i det tomme nettet. 2-0, og nå begynte tankene om at dette kunne bli stygt å svirre.

Resten av omgangen var Wolves i førersetet og virket til å ha full kontroll på begivenhetene. De skapte også noen gode sjanser uten å øke ledelsen.

Holloway gjorde grep allerede før pausen da han tok ut Perch og satte inn Eze.

Brukte pausen godt
Ollie brukte åpenbart kvarteret han hadde i pausen godt, for det var ny giv i QPR etter pausen. Mye takket være byttet som ble gjort da Smith entret banen til fordel for Cousins. Smith skulle skape all mulig hodebry for hjemmelaget de 45 minuttene han spilte.

Seks minutter skulle det ta før det igjen var spenning i oppgjøret.

Spektakulært av Washington
Reduseringen til 2-1 kom etter en kort corner og innlegg fra Wszolek. Matt Smith regjerte i luften og tvang frem en god redning av Ruddy. Ruddy måtte gi retur og Washington brassesparket inn reduseringen fra 3 meter. Nå var det kamp igjen!

To minutter senere så kommer det en langball i feltet til Smith. Han er heldig med spretten og får en halvvolleysjanse fra god posisjon. Avslutningen er det trykk i, men den går rett utenfor/over mål.

Kjempet heroisk
QPR var godt inne i kampen nå og øynet håp om poeng. Det skapte også farlige kontringsmuligheter, som etter drøye timen spilt da Jota fosset alene mot Smithies. Robinson viser klasse og enorm innsats da han sklir inn i avslutningen og klarerte til corner. En takling som bygger både selvtillit og entusiasme!!

Med 20 minutter igjen fosser Eze fremover og avslutter. Han treffer ryggen til Smith, men ballen faller ned til Wszolek rett utenfor 16-meteren. Polakken prøver en markkryper i lengste hjørnet, men Ruddy gjør en god redning og gir til corner.

QPR presser hardt nå og kommer igjen nær ved da Wszolek legger inn tre minutter senere. Washington er alene på innlegget, men Bennett kommer skliende i siste øyeblikk og får en fot på ballen. Nå hadde det vært lite å si på om det hadde stått 2-2.

Spennende avslutning
QPR mister noe av momentumet i matchen etter å ha kjørt voldsomt første halvdel av omgangen, og spillet åpner seg noe oppfør QPR setter inn sluttspurten. I siste spilleminutt kommer den "gyldne" muligheten. Washington blir spilt alene gjennom med Ruddy, som redder det første forsøket. Returen kommer Eze på og avslutter helt alene fra 16 meter. Avslutningen går forbi Ruddy, men Wolves-forsvaret er på plass på målstreken og få klarert kaoset!

2 minutter tillegg raser avgårde og kampen ender 2-1 til serielederne, som øker sin ledelse i championship til 13 poeng. Ulvene spiller garantert i Premier League neste sesong.

Bestemann
Til tross for tap så var dette en positiv opplevelse for våre gutter. Det er få lag som har gitt Wolverhampton så til de grader kamp som disse gutta gjorde lørdag ettermiddag.

Den store endringen kom når Matt Smith entret banen i 2 omgang. Smith ga laget en helt ny dimensjon og med ham på banen hadde QPR fortjent poeng. Vi skjenker ham æren som kampens QPR-spiller.

Flere positive innslag og Washington presenterer seg på en bedre måte enn på lang tid. I tillegg er Jack Robinson og Pawel Wszolek to spillere som ser ut til å nærme seg noe som kan kalles toppform.