Av STIAN KARLSEN

Jimmy var tvunget til å gjøre en endring på laget som tapte mot Barnsley i midtuken. Grant Hall pådro seg rødt kort der og sonet karantene til denne kampen.

James Perch kom inn og tok høyrebackplass, mens Onuoha flyttet inn på midtstopperplass. Caulker og Bidwell var resten av forsvaret foran Smithies i QPR-målet. Midtbanen var lik som sist med Cousins og Ngbakoto på kantene og Henry/Luongo sentralt. De to frem var det heller ingen endring på med Chery og Polter

Kampen
Det hele startet litt søvnaktig og det skjedde faktisk ikke spesielt mye før 0-1 midtveis i omgangen. Målet må Smithies ta på seg litt av skylden for. Han er på bærtur og klarer ikke å bokse ordentlig på et innlegg fra kanten. Ballen havner hos en ledig Preston-spiller på bakre stolpe. Han skyter ballen i hodet på Beckford, som har plassert seg inne i femmeteren, som rekker og legge akkurat nok styring på ballen til at den går inn i nettet.

Bunnlaget uten poeng ledet på Loftus Road.

Det skjedde faktisk ikke mye mer spennende i denne omgangen. Begge lag var tannløse i siste tredjedel av banen. Preston brukte tålmodighet som taktikk, spilte med fem bak og satset på kontringene.

Andre omgang
Det går syv minutter inn i den andre omgangen før vondt skulle bli verre. Chery taper ballen enkelt på egen banehalvdel og vi kommer i undertall på vår venstreside. Innlegget kommer langs bakken og Onuoha sklir ballen inn i eget mål i en situasjon hvor han har lite valgmuligheter.

Conor Washington kom inn for Karl Henry straks etter 0-2, og det gjorde at QPR fikk litt mer trykk offensivt. Preston ble satt litt på prøve den siste halvtimen, selv om det neppe kan kalles intenst press.

Washington stod selv for et par sjanser. Den største er når han blir frispilt av Chery og er alene med Preston-keeperen. Han kommer dessverre for tett på keeper og får ikke avsluttet med noen kraft eller snert.

Polter er også nære etter at en dødball blir headet ned i beina hans på 10 meter. Avslutningen er det fremdeles litt å jobbe med på, ofr den endte midt på keeper som hadde få problemer med å stoppe skuddet.

God referanse
Mange medier mener kampen, for QPR sin del, blir godt oppsummert da Steven Caulker brassesparker seg selv i ansiktet rett før full tid.

Resultatet er i alle fall et "slag-i-trynet" og en defintiv slutt på en god sesongstart.

QPR-Preston 0-2 (0-1)