La oss begynne med det positive. En førsteomgang vi kan være bekjent av, hvor vi kun manglet scoringen, og at sentrale spillere er på vei tilbake etter skade.

Nedum Onuoha ledet laget på banen for første gang på tre måneder, og mot slutten av oppgjøret kom Grant Hall inn som innbytter. Begge to er spillere som kan utgjøre stor forskjell på dette QPR-laget.

Oppstillingen var 4-4-2. Smithies udiskutabel bakerst med Wszolek og Bidwell som backer denne gang. Onuoha og Robinson i midten var også grei skuring nå som "The Chief" var tilgjengelig igjen.

Ilias Chair fikk spilletid fra start denne gangen og spilte på kanten. Motsatt var Freeman satt opp som kant med Scowen og Luongo sentralt. Washington og Smith skulle utfylle hverandre på topp for å komme i målprotokollen.

God 1 omg.
Selve kampen startet bra for QPR. Våre gutter var førende i hele den første omgangen. Begge spissene våre hadde gode muligheter. Smith skapte, som forventet, en masse utfordringer for Leeds sine bakre rekker og Washington var bevegelig og kom seg i gode posisjoner.

Bare synd at avslutningene ikke er av topp klasse, eller champiosnhipklasse for den saks skyld...

0-0 til pause. Bra prestasjonsmessig, men QPR burde ledet før pausepraten.

Leeds tok tak!
Ingen tvil om hvilket lag som hadde den største fordelen av å ha hvile og prat i et kvarter. Leeds kom ut som et helt annet lag i pausen og tok tak i begivenhetene fra start.

Svenske Cibicki, som kom inn rett før pausen, var livlig og skapte en del trøbbel for spesielt Bidwell. Etter 53 minutter kom svensken til avslutning fra 16 meter som Smithies hadde litt trøbbel med å måtte gi en ørliten retur på. Kemar Roofe var påpasselig frempå, men Smithies var kjapp og fanget ballen før det ble virkelig fare.

Roofe avgjørende
Etter 63 minutter kom den første scoringen. En lang crossball fra Alioski mot bakre stolpe. Roofe går opp mellom Robinson og Bidwell og knuser like godt begge too i lufta og setter ballen i det lengste hjørnet, utagbart for Smithies.

QPR prøver å svare umiddelbart da Bidwell legger inn til Luongo på lengste stolpe. Headingen er brukbar og treffer sidenettingen på målet. Halve Loftus Road tror bale går inn og jubler, men den gang ei.

Utligning ble det ikke for Roofe skulle doble kort tid etter. Nevnte svenske Cibicki slo ballen hardt inn i feltet. Roofe, igjen presset av forsvaret, satte den hardt og kontant i mål fra kort hold. Denne gang med føttene.

Gavepakke skapte spenning
QPR slet med å skape sjanser i den andre omgangen. Sylla kom inn for Bidwell og fikk de siste 20 minuttene for å skape offensivt trykk, men Leeds hadde tilsynelatende god kontroll.

Noen cornere og halvsjanser ble det, men mål ble det ikke før en gedigen keepertabbe dukket opp i siste ordinære spilleminutt. QPR presset på, Wszolek fanget opp ballen i returrommet og lempet den inn i feltet. Ballen var altfor lang og det skulle være enkelt å plukke den opp for Wiedwald i Leeds-buret. Det var det slettes ikke!

Burvokteren bommet aldeles på beregningen av spretten og ballen gikk langsomt i en bue over ham. Han fikk en hånd på ballen, men reprisen viser at ballen var langt over linjen og reduseringen til 1-2 var helt korrekt godkjent.

Keeperabben blir garantert en Youtube-hit, for den var av det komiske slaget

Stor sjanse før 1-3
Fem minutter tillegg og QPR jaktet en kopi av prestasjonen mot Brentford (2 mål i sluttminuttene som ga poeng red anm.) Kort tid etter reduseringen kom sjansen vi drømte om da Sylla kom alene med keeper Wiedwald. Keeper reddet strålende og fikk kastet seg over returen rett foran beina på Sylla.

Leeds kontret og Roofe fikk æren av å dra av to mann og sette sin tredje for dagen via Smithies fra 13-14 meter. 1-3 og game over!

Tjaaa.... Holloway
I dårlige tider dukker selvsagt diskusjonen opp. Er Ian Holloway rett mann?
Vi er nå nummer fem fra bunn av tabellen, og har kun ett poeng på de siste seks kampene. Overlever du denne da Ollie?

Trolig gjør du det, men resultatene må snues før vi går inn i 2018.

QPR-Leeds 1-1 (0-0)
Mål: Roofe (63,68 og 90+3) Wszolek (90)

QPR: Smithies, Bidwell, Wszolek, Robinson, Onuoha, Chair, Freeman, Luongo, Scowen, Washington, Smith