Av DAG HÅKON HELLEVIK

Manager Ian Holloway lot hele troppen slippe til og stilte med et lag i hver omgang. Av de 24 som nylig var i Portugal fikk 23 mann spilletid - det eneste unntaket var tredjekeeper Joe Lumley. Kampen ble spilt uten tilskuere på Rangers treningsanlegg i Harlington ved Heathrow.

Washingtons to mål kom før side- og lagbytte. Han gjorde 1-0 da han snappet opp et tilbakespill, og 3-0 på volley etter pasning fra Matt Smith. QPR ledet med tre ved halvtid etter at Matt Smith også hadde scoret - på hodet etter en corner fra Luke Freeman. Måtte det bare bli flere slike!
Smith hadde i tillegg en heading i tverrliggeren.

I andre omgang stilte vi med Ebere Eze og Idrissa Sylla på topp, og det var sistnevnte som gjorde det fjerde målet. 19 år gamle Eze har forøvrig hatt mye å glede seg over i det siste, han nærmer seg en plass i QPRs A-tropp og har også fått trene med det nigerianske landslaget!

QPRs lagoppstillinger:
Første omgang:
Smithies; Furlong, Perch, Lynch, Robinson; Cousins, Manning; Bowler, Washington, Freeman; Smith.
Andre omgang: Ingram; Kakay, Onuoha, Hamalainen, Bidwell; Hall, Goss; Mackie, Ngbakoto, Eze (Grego-Cox); Sylla.