QPR gjorde fem endringer fra lørdag. Grant Hall er skadet. Karl Henry, Pawel Wszolek, Olamide Shodipo og Sebastian Polter startet alle på benken.

Steven Caulker erstatter Hall som han gjorde det i kampen mot Reading lørdag.
Jet-lag plagde Massimo Luongo benket lørdag, men sammen med en skadefri Jordan Cousins gikk han inn på midtbanen til dette oppgjøret. Conor Washington spilte på venstre flanke, mens Ariel Borysiuk fullførte midtbanen.

Idrissa Sylla startet på topp, med Polter benket og Chery startet i sin vanlige 10`er rolle rett bak ham

Positivt spill
Lite skjedde før Sylla hadde en god heading over etter en Chery corner på cirka 10 minutters spill. Dette startet imidlertid en meget god QPR-periode. Luongo testet både skuddfot og Bristol-keeper Fielding noen få minutter senere, og QPR hadde taket på matcen. Fem cornere til hjemmelaget første 20 minuttene sier litt om hvem som hadde kontroll på oppgjøret, men QPR utnyttet ikke muligetene og spilletjevnet seg ut.

Smithies hadde en god redning etter 25 minutter. Skuddet var fra Lee Tomlin, som han tydelig tro på at denvar på vei inn, men strålende keeperspill forhindret baklengs

Ny skade på Lynch
Halvtimen var spilt da Lynch måtte ut med skade og Hamalainen kom inn på venstreback. Lynch fortsetter og holde det medsinske støtteapparatet i form, og har trolig tilbrakt mer med fysioterapauten enn sine lagkamerater siden han kom til klubben i sommer

Storscorer Abraham hadde omgangens største sjanse rett før pausen. Kun flaks gjorde at ballen gikk på utsiden etter godt spill fra bortelaget. Smithies hadde aldri hatt en mulighet dersom den hadde truffet mål.

Hamalainen kom inn på venstreback i første omgang

Kjørte kampen og ny skade
QPR gikk hardt ut etter pausen og prøvde virkelig å få til gjenommbruddet i målprotokollen.
Hardt skudd fra Chery etter godt QPR-spill.som Fielding redder meget solid til én corner. Før 10 minutter av andre omgang var det igjen nydelig spill fra hjemmelaget, og denne gang er det Borysiuk som avslutter i tverrligger. Nå er QPR uheldige som ikke leder oppgjøret.

Jordan Cousins var skadefri i 54 kampminutter og ble tvunget til å gå av banen. Ben Gladwin kom inn.

De blåhvite produserte dødballer i hopetall og holdt ballen inne på Bristol City sin halvdel. Ettersom man ikke hadde scoret enda begynte tanken på at man skulle bli straffet hardt og melde seg.

Kontring, kjemperedning og ledelse!
Da QPR trykket på som verst så åpnet det seg for en kontring, og den tok Bristol City med begge hendene. Det endte med at Reid kommer helt alene ot Smithies, men én-mot-én har Smithises vist at han takler strålende, så også denne gang. Smithies redder mesterlig og den skal vise seg å bli matchvinnende.

Kort tid etter stormer QPR i angrep med Luongo som drivende kraft. Han setter opp Perch på høyre som finner Sylla på første stolpe som banker inn ledelse til QPR. Sylla sin tredje denne sesongen!!!

Kvarteret igjen
Ledelse og kvarteret igjen har vi opplevd flere ganger denne sesongen. Ikke alle har endt lykkelig. Alt man tenkte på denne gangen var å holde på ledelsen til dommeren blåste av. Bristol City klarte aldri å legge QPR under skikkelig press. Det ble et par brukbare muligheter, men man følte hele veien at dette hadde hjemmelaget god kontroll på. Likevel var det en befrielse da dommeren endelig blåste av kmapen og man kunne plusse tre poeng på kontoen.

Deilig med tre fortjente poeng og en hjemmeseier igjen!

QPR´s beste
Ut fra kommentatorene konkluderer undertegnede med at Luongo hadde en god match og at Washington var livlig. Likevel kommer man ikke utenom denne Smithies med hansker på. Han har vært helt avgjørende ved mange anledninger denne høsten (og da tenker jeg ikke på 0-6 mot Fulham!) og ble det igjen også i kveld.

Plutselig er QPR ubeseiret på fem kamper, nummer 11 på tabellen og kun ett poeng bak playoff. Det snur fort i fotball...